προϊόν

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ASTORIA - STANDARD KIT

€39.00
:

:

:

€39.00

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ASTORIA - STANDARD KIT

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ASTORIA - STANDARD KIT

Το κύριο χαρακτηριστικό του ηλεκτρονικού τσιγάρου Astoria είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να στραφείτε εύκολα σε μια εναλλακτική μορφή καπνίσματος, χωρίς να αλλάξετε τις αισθητικές σας συνήθεις.

Το μέγεθος του ηλεκτρονικού τσιγάρου Astoria πλησιάζει το μέγεθος ενός συμβατικού τσιγάρου, στον μέγιστο βαθμό. Είναι ελαφρύ και άνετο για τα δάκτυλα σας και απελευθερώνει άφθονο ζεστό  ατμό. Η γεύση και η δύναμη των φίλτρων που θα επιλέξετε, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε περίπου ένα πακέτο τσιγάρα, θα σας προσφέρει την ικανοποίηση του καπνίσματος.

Ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου Astoria το καθιστά απλό και εύκολο στη χρήση. Βιδώστε στο τσιγάρο το προγεμισμένο φίλτρο. Τώρα καπνίστε κανονικά. Όταν παρατηρήσετε ότι ο ατμός δεν είναι αρκετός - απλά αλλάξτε το φίλτρο. Και αν δείτε το "φως" στην άκρη του τσιγάρου να αναβοσβήνει - αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για την επαναφόρτιση του.

Με διάμετρο 9 mm και βάρος 11g, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Astoria διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία. Επιτρέπει την παραγωγή  μεγάλης  ποσότητας ζεστού ατμού και λειτουργεί με μία μόνο φόρτιση για αρκετές ώρες.

Η διάρκεια λειτουργίας του τσιγάρου μετά την φόρτιση  του, εξαρτάται κυρίως από το στυλ καπνίσματος. Για παράδειγμα, εάν καπνίζετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Astoria με τον ίδιο ρυθμό, με τον οποίο καπνίζατε  ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, τότε μπορεί να χρειαστεί να το επαναφορτίσετε μετά από 4-6 ώρες. Αν καπνίζετε συνεχώς, το τσιγάρο σας θα σας καλύψει  2-3 ώρες. Και αν καπνίζετε περίπου δέκα τσιγάρα την ημέρα, σε αυτή την περίπτωση, μια μόνο φόρτιση μπορεί να διαρκέσει για όλη την ημέρα!

Χάρη στον ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Astoria ενεργοποιείται αυτόματα  μόνο κατά την διάρκεια διακίνησης του αέρα. Αυτό επιτρέπει τον βέλτιστο έλεγχο της ροής της ενέργειας στην ενσωματωμένη μπαταρία. Ακόμα κι αν το αφήσετε για ένα μήνα χωρίς να το χρησιμοποιήσετε, η μπαταρία θα παραμείνει σχεδόν αμετάβλητη.

Η ποικιλία χρωμάτων δίνει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο Astoria πρωτοτυπία και αποτρέπει, την μονοτονία. Στο κλασικό λευκό, φαίνεται οικείο σε εσάς και στους γύρω σας. Σε όλα τα υπόλοιπα χρώματα, διαθέτει μοναδικότητα. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα, μπορείτε να διακρίνετε εύκολα τα δικά σας τσιγάρα από εκείνα των άλλων, καθώς και να αναγνωρίζετε, ποιο από αυτά χρειάζεται επαναφόρτιση και ποιο είναι έτοιμο προς χρήση.

 

 

Στην εποχή των κινητών τηλεφώνων, των e-books και των δισκίων, η φόρτιση του ηλεκτρονικού τσιγάρου Astoria  είναι εντελώς φυσική και συνήθης. Με το συμπεριλαμβανόμενο μετασχηματιστή USB, μπορείτε να επαναφορτίσετε το τσιγάρο σας από τον υπολογιστή ή να το συνδέσετε με το AC ή τον φορτιστή αυτοκινήτου.

 

 

Μόλις το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο Astoria φορτιστεί πλήρως, το φωτάκι στην άκρη του θα σβήσει και ο ενσωματωμένος ελεγκτής θα μπλοκάρει αυτόματα την διοχέτευση ηλεκτρικής ενέργειας στην μπαταρία, αποτρέποντας την από υπερθέρμανση. Ο μέγιστος χρόνος που απαιτείται για την πλήρη φόρτιση του ηλεκτρονικού τσιγάρου Astoria, είναι μόνο 2 ώρες.

Οι προτιμήσεις του κάθε ατόμου είναι μοναδικές. Ως εκ τούτου, επιλέξαμε  την πιο ισορροπημένη και κατάλληλη για καθημερινή χρήση, γκάμα φίλτρων με γεύση καπνού. Αν έχετε συνηθίσει τα ελαφριά τσιγάρα ή αν έχετε προτίμηση στην ημίγλυκη γεύση καπνού ή στην χαρακτηριστική, ξινή γεύση του συμβατικού τσιγάρου τα φίλτρα του ηλεκτρονικού τσιγάρου Astoria δεν θα αντικαταστήσουν απλώς τη γεύση των κανονικών τσιγάρων, αλλά θα σας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση.

Ένα από τα οφέλη του ηλεκτρονικού τσιγάρου Astoria είναι ότι δεν αφήνει μυρωδιά καπνού. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα "Countryman", "Free Spirit" ή "Blue Sahara", θα είστε σε θέση να καπνίζετε σε εσωτερικούς χώρους χωρίς να προκαλέσετε δυσαρέσκεια στους υπόλοιπους, ούτε καν  στους μη καπνιστές. Όσο για τα φίλτρα  "Milonga", αφήνουν ιδιαίτερα ευχάριστο άρωμα. Ακόμη και η εντονότερη οσμή των φίλτρων καπνού "Duke" δεν θα μείνει για πολύ.

"Blue Sahara"..."Milonga"..., κάθε ποικιλία παρέχει καλή και δυνατή γεύση:

 • Χωρίς νικοτίνη (0 mg)
 • Ultra lights (6 mg)
 • Lights (12 mg)
 • Medium (18 mg)
 • Ισχυρή (24 mg)

 

Σε αντίθεση με τη σήμανση στη συσκευασία των συμβατικών τσιγάρων, εδώ η περιεκτικότητα νικοτίνης αφορά  σε κάθε ml υγρού καπνίσματος, και όχι σε ένα τσιγάρο.

Η βελτιστοποιημένη απόδοση και χωρητικότητα του 1 ml, εξισώνει τις τζούρες που εξασφαλίζει ένα φίλτρο με τον αριθμό εκείνων που εξασφαλίζει ένα πακέτο τσιγάρων. Όταν το φίλτρο "τελειώσει", μπορείτε να συμπληρώσετε χρησιμοποιώντας υγρό καπνίσματος της ίδιας γεύσης. Τα έγχρωμα καπάκια από μαλακή σιλικόνη βοηθούν στο εύκολο άνοιγμα αλλά σας δίνουν και την δυνατότητα να διαχωρίζετε τις γεύσεις (αν καπνίζετε πάνω από μία) ή την περιεκτικότητα των φίλτρων σας (αν είστε ακόμη σε αναζήτηση της σωστής για εσάς περιεκτικότητας).

Χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, τα φίλτρα είναι βολικά αλλά και πρακτικά στην χρήση. Προστατεύονται από υπερθέρμανση, σε περίπτωση  ανεπαρκούς ποσότητας υγρού καπνίσματος. Ο προηγμένος σχεδιασμός των φίλτρων αποτρέπει την διαρροή του υγρού στο τσιγάρο και η υψηλής ποιότητας κατασκευή τους, μεγιστοποιήσει τη διάρκεια ζωής τους.

 

 

Κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν συντελείται καμιά καύση και έτσι αποφεύγετε την κατανάλωση των 4000 χημικών ενώσεων που δημιουργούνται κατά την διάρκεια της καύσης ενός συμβατικού τσιγάρου. Δεν υπάρχει φλόγα ή κίνδυνος τυχαίας ανάφλεξης. Αντί καπνού, παράγεται ατμός ο  οποίος δεν προκαλεί καμία βλάβη στους γύρω σας. Η σύνθεση των υγρών καπνίσματος που χρησιμοποιούνται στα φίλτρα και σε όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Astoria, υποβάλλονται σε ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο και έχουν όλα τα απαραίτητα ευρωπαϊκά και διεθνή πιστοποιητικά που πληρούν τις προδιαγραφές υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Το "Basic" σετ περιλαμβάνει:

 • 2 Ηλεκτρονικά τσιγάρα Astoria
 • 1 Βύσμα USB
 • 1 Φορτιστή τοίχου 220V
 • 1 Συσκευασία φίλτρων (5)
 • 1 Έντυπο με οδηγίες χρήσης

 

 

 

 

Προδιαγραφές τσιγάρο.

Χρώμα τσιγάρων / Χρώμα LED "φλόγας":

 • Κλασσικό λευκό / Πορτοκαλί
 • Μαύρο ματ / Μπλε
 • Σκούρο μπλε ματ / Πορτοκαλί
 • Φούξια ματ / Λευκός κρύσταλλος

 

Ενσωματωμένη μπαταρία: Ιόντων λιθίου
Χωρητικότητα μπαταρίας: 240 mAh
Τάση λειτουργίας: 3.7 Volts (σταθερής τάσης)
Μέγιστος χρόνος μίας τζούρας: 5´-7΄
Διάρκεια ζωής: 300 κύκλοι επαναφόρτισης

Ενσωματωμένη στο ηλεκτρονικό τσιγάρο Astoria, η μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει πολυάριθμους κύκλους φόρτισης και ενδέχεται με την πάροδο του χρόνου να χρειαστεί αντικατάσταση. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 300 κύκλοι φόρτισης, αλλά αυτό εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες χρήσης της συσκευής.

 

 

Προδιαγραφές βύσμα USB.

 

 

Τάση και ένταση ρεύματος:

 • Input: 5V, 500mA
 • Output 5V, 150mA

 

 

Προδιαγραφές φορτιστής τοίχου.

 

 

 

Τάση και ένταση ρεύματος:

 • Input: 100-240V, 0.3A
 • Output 5V, 0.5A

 

 

Προδιαγραφές φίλτρων.

 

 

 

Ποικιλίες καπνού:

 • Duke
 • Milonga
 • Countryman
 • Blue Sahara
 • Free Spirit
 • Άδεια φίλτρα

 

Χρώμα: Μαύρο
Χωρητικότητα ενός φίλτρου: 1 ml
Αντίσταση: 2,6-2,8 Ohm
Καπάκι (στα προγεμισμένα φίλτρα) από άκαμπτο πλαστικό
Καπάκι (στα άδεια φίλτρα) από μαλακή σιλικόνη

Όλα τα φίλτρα προβλέπουν τη δυνατότητα πολλαπλών επαναγεμισμάτων με υγρό καπνίσματος. Για μέγιστο αποτέλεσμα (ικανοποιητική ποσότητα  και ποιότητα ατμού, γεύσης και  δύναμης), συνιστάται η αντικατάσταση κάθε φίλτρου, μετά τη χρήση 15-30 ml υγρού καπνίσματος.

 


Κριτικες Πελατων:
soula  (06-10-2012)
Βαθμολογία: 5
Φοβερό τσιγάρο ! Δεν περίμενα να το γυρίσω στο ηλεκτρονικό τόσο εύκολα. Κάπνιζα
ενάμισυ πακέτο Camel την μέρα και εδώ κ ένα μήνα δεν κάπνισα ούτε ένα!! Καπνίζω μόνο
το Astoria. Δοκίμασα τις γεύσεις καπνού και μου άρεσαν όλες, αλλά κατέληξα στις δύο
που γλυκίζουν λίγο USA MIX και Milonga. Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο.Να δοκιμάζεις την
γκάμα πριν καταλήξεις.